Päitsi Akatemia 2024

Päitsi, virallisemmin Päijänteen ympäriajo, on endurokilpailu ja yksi Suomen vanhimpia yhtäjaksoisesti järjestettyjä urheilukilpailuja. Se ajetaan kevättalvella, jolloin ajo-olosuhteet saattavat olla vielä talviset ja siten hyvinkin haastavat. Suuri suomalainen seikkailu houkuttelee kuitenkin joka vuosi mukaan paitsi vanhoja endurokonkareita, niin myös noviiseja, joilla ei välttämättä ole lainkaan aikaisempaa kokemusta endurokilpailuista. 

- Haaveiletko osallistumisesta?
- Haluatko parantaa suoritustasi?
- Kaipaatko vinkkejä talviajoon?
- Tarvitsetko tukea tai vastauksia?

Helsingin Moottorikerhon organisoima Päitsi Akatemia on tarkoitettu vuoden 2024 Päitsille tähtääville harrastajille ja aktiivikuljettajille. Akatemian tarkoituksena on madaltaa osallistumiskynnystä sekä antaa selkeät eväät siihen, miten valmistautua, maksimoida oma suoritus ja nauttia kilpailusta. Lähes puoli vuotta kestävä projekti auttaa osallistujia saavuttamaan tavoitteeseensa, olipa se sitten maaliinpääsy tai luokkavoitto.

Lokakuusta helmikuulle kestävä valmennusjakso koostuu ajovalmennuksesta ja Teams-luennoista. Päävalmentajana ja mentorina toimii moninkertainen enduron MM-mitalisti, Päitsi-voittaja, ammattivalmentaja ja SML:n vuoden valmentaja Marko Tarkkala. Luennoimassa on Markon lisäksi mm. Moottoriliiton valmennuspäällikkö Tomi Konttinen ja Päijänteen Ympäriajon organisaatiosta Martti Ketelä, reittipäällikkö Jouni Koutonen sekä kilpailunjohtaja Sanna Kärkkäinen. Ajovalmennus toteutetaan pienryhmissä, kolme tuntia kerrallaan jolloin jokainen oppilas saa henkilökohtaiset ohjeet oman ajonsa kehittämiseen.

Valmennus sisältää:

  • Kolme ajoharjoittelupäivää, ajoharjoittelun kesto 3 h per kerta
  • 5 Teamsin kautta pidettävää valmennusta, joiden kesto on noin 1–1,5 h per kerta. Etävalmennus sisältää esimerkiksi ajo- ja oheisharjoitteluvinkkejä sekä sopivat harjoittelumäärät. Lisäksi aihepiireihin kuuluvat mm. urheilijan ravinto, vaatetus, pyörän jousituksen säätäminen talveen, renkaanvaihto, pimeässä ajo, huoltaminen kisan aikana, kilpailunkulku sekä aikakorttikäytäntö. Viimeinen Teams-luento on vapaata keskustelua valmennuksesta. Käymme läpi viimeiset vinkit ja vastaukset viime hetken kysymyksiin. Saat myös vapaasti toivoa mitä aihepiirejä haluat käsiteltävän näissä valmennuksissa (ks. ilmoittaumislomake). Luennoista tehdään tallenteet.
  • Päitsi Akatemia -tuotepaketin: HMK:n jäsenyyden kaudelle 2024, Kunto24-urheilujuomapakkauksen, FXR-ajohanskat, Leat-ajolasit, alennuksia Satapiikin renkaista sekä 50€ arvoisen lahjakortin TTM Factory -iskunvaimenninhuoltoon. Lisäksi osallistujilla on mahdollisuus suorittaa Tomi Konttisen valvoma kuntotesti erikoishintaan.

Hinta:

390 euroa per osallistuja. Tämän voi halutessaan maksaa kahdessa osassa. Voimme myös laskuttaa tukijayritystäsi.

Lisätietoja:

Marko Tarkkala, p. 040 706 0448, marko.tarkkala@gmail.com

Varaamme oikeuden muuttaa sisältöä. Päitsi Akatemia toteutuu vain minimikuljettajamäärän (8) täyttyessä.

kunto24 logo [Converted]
FXR Logo 2015_black
Black7_logo_primary
TTM_Factory
satapiikki keltanen
Päitsi_akatemia_vaaka